FABELAS PRODUCT INFORMATIE

Producten informatie

Fabelash Liquids & Lash Lift

Als u werkt met de Fabelash Professional Productenlijn dan verwachten wij dat je weet hoe de producten werken en/of bewaard moeten worden, tijdens de vakkundige opleidingen van Fabelash wordt deze informatie uitgebreid besproken. Indien u geen ervaring heeft met producten en of behandelingen op het gebied van wimpers en/of wenkbrauwen dan raden wij u sterk aan om een gepaste opleiding te kiezen om zo de werking van de producten te begrijpen.  Fabelash is niet aansprakelijk voor het correct aan of toepassen van de producten door diegene die zonder certificaat van een erkende opleider alsnog aan het werk gaat. 

 

Fabelash Lash Lift produten

  • Houdbaarheid max. 3 maanden na opening ( max. 6 maanden in gesloten verpakking ,na aanschaf 
  • Bewaar de liquids donker en op een plek waar de temperatuur constant is 18-20 graden

 

Lees hier de informatie voor het gebruik van de Fabelash Wimperextenisons lijmen en Remover. Fabelash werkt met hoge kwaliteitsproducten en garandeerd goede houdbaarheid en zorgvuldig geteste producten, u wordt verzocht de gebruiksproducten van Fabelash op de juiste manieren toe te passen en te bewaren voor optimale resultaten.

Alle Fabelash lijmen en removers zijn van medische kwaliteit en zorgvuldig getest om de hoogste kwaliteits-en veiligheidsnormen voor wimper verlenging toepassing en verwijdering te garanderen. De lijmen en removers van Fabelash zijn volgens de ISO normen en in de EU en in Zuid Amerika ANVISA goedgekeurd.

De lijmen van Fabelash zijn uitsluitend te gebruiken door professionals, Fabelash is niet verantwoordelijk voor onprofessioneel gebruik door wimperstylistes, ongeschoolde wimperstylistes, consumenten en gebruik bij jezelf. Fabelash is niet verantwoordelijk voor misbruik van de lijmen. U bent vanaf het moment dat u het product koopt zelf verantwoordelijk voor het gebruik. Prestaties en resultaten van de lijm kunnen variëren. Wees ervan bewust dat de lijmen kunnen prikken of geur af kunnen geven en voor irritatie kunnen zorgen. Fabelash heeft de samenstelling van al haar producten beschikbaar.  Houd de lijmen altijd uit de buurt van kinderen. Houd er rekening mee dat uw veiligheid onze grootste zorg is.

Fabelash Lijmen &  Fabelash gel Remover Professional

Handling Tips

Fabelash Gel Remover

1. Schud de Fabelash gel remover goed voor gebruik zodat de vloeistof veranderd in gel en niet vloeibaar is. Voor optimaal gebruik schroef de gehele dop los. Neem een kleine hoeveelheid gel uit het flesje met 2 kleine micro brushes of wattenstaafjes en breng aan op de wimperextensions die verwijderd moeten worden.

2. Laat de gel remover enkele minuten inwerken.

3. Strijk met 2 micro brushes of wattenstaafjes voorzichtig de wimperextension van de natuurlijke wimper.

4. Na gebruik de ogen goed reinigen met bij voorkeur een Tonic.
 

Fabelash Wimperextensions Lijmen (Fabelash Xtreme Glue & Fabelash Clear Glue)

1. De lijm altijd droog en op de juiste temperatuur bewaren, ongeopend kan je de lijm in de koelkast bewaren . Na openen 6 maanden houdbaar mits bewaard op temperatuur van rond de 5 - 8 C  Na deze periode zal de lijm haar functie verliezen. Tijdens zomermaanden adviseren wij je de lijm te bewaren in de koelkast deur voor optimaal resultaat (vermijd verwarmingselementen).

2. Een uur voor gebruik de lijm uit de koelkast halen om te acclimatiseren.

3. Schud het flesje van de lijm voor gebruik.

4. Werk nooit met de lijm als de klant de ogen open heeft.

5. Plak de onderwimpers altijd af met microtape en/of gel eye pads zodat de onderwimpers niet aan de bovenwimpers vastplakken.

6. Voor bevestiging van de wimperextension strijk de wimperextension voor ¾ door de lijm en strijk de druppels/overtollig altijd af aan een werkdoek zodat er niet teveel lijm op de wimperextension zit.

7. Bevestig de lijm nooit op de huid van de klant, ook niet rondom de ogen.

8. Indien de lijm in de ogen van de klant komt gelijk uitspoelen met water. Bij blijvende irritatie waarschuw een dokter.

9. Na gebruik van de lijm de ogen gesloten houden en de eventuele dampen weg blazen met een wimperföhn of airblower. De ogen van de klant 1 minuut dichthouden na het plaatsen van de laatste wimperextension zodat de lijm goed droog is.

10. Hou het flesje naar beneden om een druppel lijm op de jade stone te leggen. Knijp niet in het flesje. Gebruik 1 druppel voor een behandeling.

11. Na gebruik de bovenkant van het flesje schoonmaken met aceton zodat er geen lijm aan het randje zit en dat de dop goed kan sluiten.

© 2013 - 2024 Fabelash Shop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel